Velkommen til Xsale AS

Xsale er et system som vi har utviklet for at du kan ta kontrollen over din arbeidshverdag, med økt effektivitet og lønnsomhet. Mulighetene i verktøyet er mange, men hovedhensikten er å sette prosesser, aktiviteter og saker i system. CRM-systemet er nettbasert slik at det er tilgjengelig der hvor du er og sikrer korrekt og effektiv dokumentering.

Dersom du på en enkel måte ønsker å oppnå bedre resultater, gjennom økt aktivitet på salgsavdelingen og mer fornøyde kunder på support, så er dette CRM-verktøyet for deg. Dette er i alle fall tilfellet om du spør våre eksisterende kunder om hvilke erfaringer de har. Ta kontakt med oss dersom du ønsker å vite mer.

Xsale

For å gjøre din arbeidshverdag enklere, mer oversiktlig, mer effektiv og din virksomhet mer lønnsom.
Xsale er basert på ønsket om å bedre de mange virksomheters hverdag. Gjennom dette CRM-systemet som er et optimalt styringsverktøy klarer vi å oppnå dette ønsket.
Vårt løfte til deg som bruker av systemet er å lytte til dine behov og ønsker, for hele tiden kunne strebe etter å levere et CRM-system som bidrar til å gjøre din hverdag bedre. For å oppnå dette har vi i dag 5 systemutviklere som kontinuerlig arbeider med å optimalisere systemet og bedre din opplevelse som bruker.
Vi forstår at tanken om å bevege seg over i en posisjon hvor man må lære seg et nytt system kan virke skremmende. Av den grunn så ønsker vi å arbeide tett med alle våre kunder, også etter innsalgsprosessen. Dette innebærer at vi har gode rutiner for opplæring i systemet, som innebærer at du som bruker blir komfortabel med CRM-verktøyet.

Møt Vårt Lag

Espen A. Roberts
Espen A. RobertsCTO
Hovedutvikleren bak system er Espen. Han har lang fartstid innenfor systemutvikling og en god forståelse av forretningsprosesser, som har dannet mye av grunnlaget for utviklingen av Xsale. Espen har tidligere utviklet CMS-systemene Flexiweb G4 og G5 for NSN AS.
Fabian Falch-Larsen
Fabian Falch-LarsenKonsulent
Fabian har 14 års erfaring med utvikling av internsystemer og det er fra denne erfaringen mye av metodikken er hentet. Utviklingen av Xsale har basert seg på hans ønske om å lage et system som sikrer dokumenterte resultater og ryddige rutiner.
Lasse Erik Hansen
Lasse Erik HansenSelger
Lasse Erik Hansen arbeider som selger i Xsale. Han har en bachelorgrad i markedsføring fra Markedshøyskolen og har jobbet flere år som selger med blant annet webløsninger. Lang erfaring med bruk av forretningssystemer og god innsikt i hvilken verdi disse kan tilføye en virksomhet.

Våre Teknikere

Zoran Tosev
Zoran TosevDeveloper
Utvikler som har arbeidet kontinuerlig med Xsale i over ett år. Har Mastergrad i Computer Science og er alltid villig til å lære nye ting for å kunne presentere best mulig løsning.
Nenad Djordjevic
Nenad DjordjevicAutomation and Tool Freak
Har arbeidet over 10 år innenfor IT. Har vært med i utviklingen av Xsale fra begynnelsen av og før det var han sentral i utviklingen av Flexiweb G5. En veldig allsidig person som arbeider mest med å løse software arkitektur og HCI utfordringer.
Srdjan Kostadinovic
Srdjan KostadinovicSenior Application Architect
Har vært med i utvikling av Xsale fra starten. Har mastergrad og over 10 års arbeidserfaring, primært med utvikling av høyytelses webløsninger. Har betydelig kompetanse i utvikling av applikasjoner og bruk av forskjellige rammeverk.
Mahipal Jhala
Mahipal JhalaSystemadministrator
Mahipal har over 8 års erfaring med sammensetting av infrastrukturer på tvers av plattformer. Hans styrke ligger i system- og serviceintegrasjon og han jobber kontinuerlig med å holde plattformene og tjenestene oppdatert i henhold til nyeste teknologi.

Noen Av Våre Fornøyde Kunder