Priser og oppstart

Vi vet at det å bytte eller gå i gang med nytt system kan virke «skremmende». Vi hjelper deg å etablere gode arbeidsrutiner. Du er i trygge hender!

Fri support

Alle brukere av Xsale CRM har fri support.

Hva er inkludert?

All funksjonalitet i systemet er inkludert i lisensen. De eneste tilleggsmodulene vi har er SMS, oppsett av kundeportal og kredittsjekk.

Hva koster en oppstart og hvordan ser en oppstartsprosess ut?

Vi hjelper deg med en vellykket implementering av CRM og har god erfaring med dette. Prisen for oppstart avhenger av hvor mye jobb vi skal gjøre med oppsett, tilpasninger, teknisk utvikling, opplæring og dataimport. Noen ønsker mye bistand, mens andre er mer selvgående og ønsker å komme raskt i gang selv, så vi tilpasser oss etter behov.

Normalt foregår en oppstartsprosess ut at man prosjektledere/avdelingsledere definerer arbeidsrutiner på de forskjellige brukerne og avdelingene, og disse får både felles og individuell opplæring tilpasset deres rutiner. Gode og tydelige rutiner for bruk av systemet er med på å forenkle oppstarten da det er en tydelig oppskrift på hva brukeren skal lære og hvordan de skal bruke systemet, istedenfor at de skal lære all funksjonalitet.

ORDINÆR LISENS

XSALE CRM
499,- per mnd. per bruker
  • All funksjonalitet i Xsale CRM*
  • Fri support
  • Fleksible vilkår

BEGRENSET LISENS

XSALE CRM
299,- per mnd. per bruker
  • Begrensede brukere ses opp mot tilgangsnivå og funskjonen til brukeren
  • Fri support
  • Fleksible vilkår

Ønsker du å teste Xsale?

Ta kontakt med oss i dag

T: 21 93 11 00

E: lasse@xsale.no

Xsale - support